Reikės:
0,5 kg faršo ( aš naudojau kiaulienos)
gabalėlio moliūgo
svogūno galvutės
marinuotų pomidorų be odelių
stiklinė pomidorų sulčių
3 skiltelių česnako
stiklinė pupelių (galima ir konservuotų)
aštraus kečupo
alyvuogių aliejaus
Faršą pakepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kartu pakepiname ir pjaustytą svogūną. Moliūgą supjaustom kubeliais. Į puodą su stikline pasūdyto vandens, sudedam faršą su pupelėm ( pupeles reikia prieš tai pamirkyti vandeny per naktį). Paverdam, kol pupelės apvirs, tada sudedam moliūgą, pomidorus, pomidorų sultis, įspaudžiam keletą šaukštų kečupo. Viską troškinam apie 20-30 min. Baigiant troškinti, įberiame prieskonių : baziliko, pipirų, žolelių.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą